De lessen

Lokatie:

De lessen starten vanaf de Scharnerweg 50 in Maastricht. Hier kun je je auto gratis parkeren op eigen terrein en deze locatie is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf deze locatie zijn we snel op de verschillende oefenlocaties en zitten we tevens dichtbij het CBR.

 

Proefles

Als je wil weten of motorrijden iets voor jou is, maar ook als je al zeker weet dat je wil gaan voor je motor rijbewijs, starten we altijd met een proefles van 100 minuten. In deze les kan Pascal bekijken hoe snel je vaardigheden kunt oppikken en welke aanpak de beste is voor jou. Ook krijg jij de kans kennis te maken met de instructeur en het voertuig.

Na de proefles wordt in overleg met de instructeur bepaald welk pakket het beste bij jou past. Maar losse lessen zijn natuurlijk ook een mogelijkheid.

Motoren:

Onze lesmotoren zijn:

  • Honda CBF 600 met ABS (A2 categorie, 24 Kw)
  • Honda CBF 600 met ABS (A categorie, 57 Kw)

Pascal volgt altijd met de motor, zodat hij tijdens de lessen ook demonstraties kan geven. (bv hoe een bocht te nemen, positie op de rijbaan, enz). Ook kan hij zo jou makkelijker volgen door het verkeer.

Materiaal:

Indien je nog niet in het bezit bent van eigen motorkleding , kun je deze lenen van de rijschool. Zoals jassen, helmen en handschoenen. Tijdens alle lessen dien je altijd een geldig autorijbewijs bij je te hebben. Heb je nog geen auto-rijbewijs dan dien je een geldig theorie-certificaat voor de motor standaard op zak te hebben.