Over ons

Met 16,5 jaar beginnen met je rijbewijs, kan dat?

Ja dat is mogelijk! Ben je 16 jaar dan kun je starten met het leren van de  theorie en natuurlijk het theorie-examen afleggen. Met de praktijklessen moet je wat langer wachten, maar ben je 16,5 jaar dan mag je officieel starten met de autorijlessen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen en slaag je dan voor je rijbewijs, dan moet je tot je 18e jaar samen met een coach ervaring opdoen. Vanaf je 18e jaar mag je dan alleen rijden.

Dit heeft als groot voordeel dat je op een jongere leeftijd veel rijervaring opdoet samen met je coach. Wanneer je zelf alleen de weg opgaat  ben je al veel beter voorbereid op eventuele calamiteiten die zich in het verkeer kunnen voordoen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan ouders (coaches) om een aantal lessen mee te rijden om zo beter voorbereid te zijn op deze taak.

Meer informatie over 2toDrive? Kijk even op de site www.2toDrive.nl

 

Dus ben je 16,5 of ouder en wil je op een vakkundige manier je rijbewijs halen?
Dan ben je bij Rijschool Marcel Mingels aan het juiste adres

Onze instructeurs zijn enthousiaste mensen die hun vak verstaan, sociaal en vakkundig zijn en conform de laatst gestelde eisen zijn opgeleid.

Wij hopen jou snel bij onze rijschool te mogen begroeten!!

Zijn niet al jouw vragen beantwoord? Loop gerust even binnen, ons kantoor is gelegen op de Tongersestraat 32  in Maastricht (centrum West). Koffie en thee staan klaar!